Нова кампанія з позбавлення українців субсидій розділила громадян країни.

Ставлення українців до того, що комунальних пільг позбавляють через покупку дорогих гаджетів, кардинально різняться.

Як свідчать коментарі користувачів мережі, багато кого така ситуація обурила.

Однак, варто зазначити, що багато є й згодних з такою ініціативою.

“Я вважаю правильно. На такий телефон гроші є а заплатити за комуналку нема? Менталітет у нас звичайно – влада погана гроші крадуть а самі ж шукають спосіб теж обдурити державу, то чим такі люди відрізняються від нашої влади??”, “Бєдолага, на останні кошти купив гаджет за 52 000 грн і оформив субсидію. Пиз*ець бідолага. Субсидію йому”, “В принципі підхід правильний. В чому прикол, якщо держава йому компенсації дає, а він телефони на ці бабки купує за дві штуки зелені?”, “Все вірно – на гаджет 51 штуку гроші є, а заплатити комуналку немає!”, – йдеться в коментарях.

Разом з тим варто відзначити, що новини про нові тарифи на послуги ЖКГ з’являють мало не щодня і вже навіть не дивують більшість українців. Щодня ми чуємо про чергове здорожчання води чи газу. Отже, що ж і на скільки зміниться у найближчі місяці.

Джерело: znaj.ua

Від admin

Один коментар до “Субсидії не для всіх: влада вирішила розсварити українців”
  1. Сейчас даже в самом отдаленном селе знают,что за покупку более 50 т. лишают субсидии.Человек,купивший гаджетов более чем на 100 т.(в предыдущей статье именно такая цифра фигурирует) однозначно не дурак( раз может себе такое позволить)и точно знает к чему такие покупки приведут.Если такая покупка действительно была( в чем я лично сомневаюсь)-однозначно лишить субсидии,тут даже вопросов не должно возникать.

Коментарі закриті.