Привів додому випадкову знайому та втратив заощадження: у таку кримінальну пригоду потрапив 60-річний тернополянин. Пенсіонера обікрала 35-річна молодиця.

Про крадіжку працівникам Тернопільського відділу поліції сам потерпілий. Розповів, що відпочиваючи у компанії з приятелями, він і познайомився, як виявилося згодом, зі злодійкою. Знайомство продовжилося у помешканні тернополянина. Він навіть не одразу зрозумів, що впустив до квартири крадійку, адже відсутність коштів у сховку виявив лише за декілька днів після гостини.
Поліцейські розшукали підозрювану. Мешканка обласного центру в минулому вже потрапляла в поле зору правоохоронців через крадіжки. Не втрималася зловмисниця від криміналу і тепер.
Коли господар помешкання заснув, жінка ретельно обшукала кімнати і таки знайшла сховок з грошима. Положила до кишені 26 тисяч гривень, а вранці спокійно попрощавшись, винесла чужі гроші з хати.
Краденими коштами молодиця погасила власні заборгованості, ще й дітям нових речей купила, тож повернути потерпілому вже було нічого.
За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Подальшу долю тернополянки виріше суд.

Від admin