Пост про магазин “Новий світ” на вул. Чехова 18а. – пише у групі Тернопільські плітки ‎Alina Matsenko‎

Напевне, кожен з нас зіштовхувався з ситуацією обману або відвертого хамства в магазинах зі сторони продавця… але момент, коли тобі, через відсутність решти, не продають товар та ще й при спробі сфотографувати документи в кутку споживача називають “шмаркачкою 18-літньою”, спонукає не залишати цю справу осторонь!
Перший мій негативний досвід з ними, це обрахунок на 5 грн, на який я “закрила очі” (хоча неодноразово чула про те, що цей магазин саме цим і “славиться”).

Другий, який стався сьогодні при розрахунку за товар, продавець сказала: “здачі нема” (40 коп.), зазвичай якщо решта це пару копійок, то питання вирішується швидко, особисто мені залишити 40 копійок на чай продавцю – не проблема, але я навіть не встигла зрозуміти що сталось, як напарниця продавця висмикнула товар і кинула його собі під ноги зі словами: “якщо поступатись 5 копійками не хочете, то тут нічого не получите”.

Працівники даного магазину неодноразово обраховують покупців, дозволяють собі хамовите ставлення до клієнтів, а тепер можете розраховувати що Вам взагалі не продадуть вибраний товар та дадуть привселюдну характеристику!

Джерело: Про Те 

Від admin