До уваги жителів міста Чорткова!

Міська рада запрошує долучитися до справи милосердя і разом творити добро!

За ініціативи центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Чортківської міської ради вже втретє стартуватиме акція «Дорогою добра і милосердя».

Мета проведення акції – збір коштів для придбання медичних приладів (пульсоксиметра, відсмоктувача, сканера вен) для потреб дитячого відділення Чортківської районної комунальної лікарні. Наявність таких приладів у лікувальному закладі є життєво важливою необхідністю, так як від їх показників часто залежить не лише здоров’я, але й життя маленьких пацієнтів.

Під час акції, що проходитиме з 16 по 29 квітня п. р., будуть встановлені скриньки в закладах освіти, культури, торгівлі, а також збиратимуться кошти під час проведення різноманітних масових заходів.

У рамках цієї акції в приміщенні Чортківської музичної школи відбудеться благодійний концерт за участі її викладачів та вихованців. Також у концерті візьме участь волонтер Корпусу Миру з Америки – Шейн Селстром, який виявив бажання долучитися до цієї благородної справи. Він виконає на трубі твір американського композитора Алана Хованесса «The Prayer of Saint Gregory».

Запрошуємо усіх бажаючих взяти посильну участь у благодійній акції «Дорогою добра і милосердя».

FB_IMG_1523898299386

Від admin