Традиційно кожного четверга у Тернополі тривають музичні бої серед молодих гуртів на музичному конкурсі «Koza Music Battle». Цього тижня батл відбудеться 12 квітня о 19.30 год. у барі «Коза». Вхід вільний.
Thunderdogs зі Львова представлять Hard Rock.

«Граємо те, від чого самим хочеться дуріти, стрибати і забувати про все погане. Попри те, що кожен з учасників має кардинально різні вподобання в музиці (електро, металкор, фанк, хіп хоп і т.д), нас всіх об’єднує живий дух хард року», – кажуть учасники.
Індф-фольк гурт adm:t (Київ)
«Взагалі нас троє. Окрім акустичної гітари використовуємо перкусію (кахон, шейкер, тамбурін), духові (дудук, окарину, бансурі, сопілку) та бітбокс. Але на шикарні виступи беремо з собою ще басиста – бо він красавчик і без нього немає вечірки», – розповідають у гурті.
Homgo з м. Київ (Garage punk)
У гурті, який створений у 2017 році, виступають троє учасників:
Khominskyi Vladislav – vocal/guitar
Skavronskiy Vladislav – bass/ back vocal
Shtefan Vyacheslav – drums
Гурт «Dжевелін» з Тернополя представить навколорокові жанри
«Хто ми?!, – перепитують учасники. – Минулого року відбулася презентація кліпу гурту на пісню “Сон”, в квітні-травні планується вихід деб’ютного альбому. На сьогоднішній день ми творимо свою музику, в першу чергу, для власного задоволення і маємо велике бажання поділитися цим зі всіма».

Від admin