Всеукраїнський місячник „Спорт для всіх-спільна турбота” проводиться з 01 по 30 квітня 2018 року в населених пунктах усієї України, зокрема він пройде і на Тернопільщині.

Головною метою Місячника є покращення умов для регулярних масових занять фізичною культурою різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення. Звідси відповідно випливають цілі та завдання місячника.

Це упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону шляхом залучення до участі громадськості;

Стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі;

Проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги громадськості, державних та недержавних установ  і організацій, засобів масової інформації щодо питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою;

Запровадження сучасних стандартів активного дозвілля та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для занять масовою фізичною культурою.

 

ЗАКЛИКАЄМО ВАС  та ВАШИХ ДІТЕЙ

завжди бути у відмінній спортивній формі та

ЗАПРОШУЄМО  УСІХ ОХОЧИХ

взяти активну участь у благоустрої спортивних майданчиків

за місцем  проживання вашої родини !

„Спорт для всіх – спільна турбота!”

 

Переможець, призери та 50 найактивніших волонтерів у кожному   регіоні України можуть отримати дипломи, медалі, нагороди, призи, сувеніри, тощо – дипломами від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх ”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Від admin