29 та 30 березня Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводитиме «Гарячі лінії» на телефоні довіри за номером 43-31-00.

  • 29 березня з 12.00 до 14.00 год. – на тему «Наставництво над дитиною, яка проживає в інтернатному закладі. Крок за кроком».

На запитання відповідатиме провідний фахівець із соціальної роботи відділу соціальної роботи Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніздрань Наталя Володимирівна.

  • 30 березня з 12.00 до 14.00 год. – на тему «Питання соціального забезпечення внутрішньо переміщених осіб».

На запитання будуть відповідати: начальник відділу з прийому громадян управління соціальної політики Микитюк Уляна Анатоліївна та провідний фахівець із соціальної роботи відділу соціальної роботи Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лясковська-Бекесевич Ірина Ігорівна.

  • 30 березня з 14.00 до 16.00 год. – на тему «Соціальні пільги сім’ям учасників АТО».

На запитання будуть відповідати: заступник начальника управління соціальної політики – начальник відділу обслуговування ветеранів та інвалідів Бабій Надія Романівна; головний спеціаліст відділу у справах сім’ї управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Гірняк Ірина Ігорівна та провідний фахівець із соціальної роботи відділу соціальної роботи Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лясковська-Бекесевич Ірина Ігорівна.

Від admin