Навчання дітей починається ще задовго до школи – в дитячому садочку. Тут діти не лише весело проводять час, але й отримують перші життєві навички, пізнають світ через гру, розвивають свої творчі здібності, стають здоровими і міцними духом, знаходять перших друзів. Тому важливо вкладати кошти у розвиток дошкільної освіти, щоб виховувати майбутні покоління в належних умовах ще змалечку. Цю думку вкотре підтвердив голова ОДА Степан Барна, побувавши в одному з дитячих садків Тернопілля, – інформує прес-служба ОДА.

Власне, комфортні умови навчання та якісна освіта – пріоритет, який ставить сьогодні держава.  А завдяки фінансуванню з Державного фонду регіонального розвитку, з субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад та субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій є можливість модернізовувати, утеплювати, робити енергоефективними й комфортними навчальні заклади.

В одному із таких ДНЗ побував голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час робочої поїздки в Збаразький район. У селі Нижчі Луб’янки дітки виховуються, навчаються та проводять дозвілля у садочку «Барвінок».

У садочку для діток створені всі комфортні й необхідні умови. У цьому також переконався очільник краю. До малечі він прийшов із подарунками. Також у нього був час, щоб погратися з малюками та провести хвилинку фізкультури. Степан Барна разом з дітками повіджимався та пострибав на скакалці.

Від admin