Ще декілька років тому ніхто не знав про такий вид мистецтва, як пісочна анімація – малювання піском по скляній поверхні. Але незвичайні картини, створені в цій техніці, останнім часом набувають все більшої  популярності у всьому світі.

Пісочна анімація сприяє розвитку розумових і творчих здібностей, допомагає врівноважити емоційний стан, відновити сили та набратися позитивної енергії.

Це відносно новий творчий напрямок в нашому місті, тому з перших днів впровадження, новинкою зацікавилась велика кількість відвідувачів Тернопільської обласної бібліотеки для дітей. Після шкільних занять, діти поспішають на пісочне малювання, щоб відпочити після уроків, втілити свої мрії і фантазії в самобутніх картинах, створених власноруч. Вони не лише вигадують окремі сюжети, але втілюють в реальність на глянцевій поверхні цілі історії, шляхом гри світла і піску.

Разом із дітками, бібліотекарі також спробували намалювати свій малюнок на піску. Відчуття й справді неймовірні!

Тож, запрошуємо всіх охочих поринути у фантастичний світ тіней та світла, сміливо втілювати свої творчі фантазії в нашій бібліотеці завдяки пісочній графіці.

Пісочна анімація2

Завідувачка сектору мистецтв – Карпич Ольга

Від admin