Нагадуємо мешканцям та гостям Тернополя, що з метою підвищення ефективності та якості надання послуг з перевезення пасажирів, відтепер у всьому міському громадському транспорті загального користування, а саме у тролейбусах, автобусах та маршрутках, працює служба контролю.

Наразі на маршрутах працює шість контролерів, що здійснюють перевірку реєстрації проїзду громадян водієм та наявність разового квитка на проїзд у пасажирів.

«Закликаємо усіх пасажирів бути відповідальними та вимагати у водіїв громадського транспорту разовий документ на право проїзду (квиток), роздрукований з валідатора,  незалежно від того, чи пасажир оплатив проїзд готівкою, скористався «Карткою тернополянина» чи банківською карткою, – наголошує начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський, – Адже з 14 березня до усіх громадян, які здійснюватимуть безквитковий проїзд, контролери застосовуватимуть штрафні санкції».

Зі слів працівника відділу контролю громадського транспорту Світлани Козловської, що вже тривалий час проводила перевірки у тернопільських тролейбусах, а відтепер і у автобусах та маршрутках, більше 80% усіх пасажирів намагаються отримати провалідовані квитки на проїзд, незважаючи на те, що деякі водії ухиляються від їх видачі.

«На сьогоднішній день ще є певні труднощі у роботі водіїв з валідаторами та друкуванням проїзного квитка, проте ми постійно проводимо роз’яснювальну роботу та контролюємо процес видачі квитків для пасажирів», – додає Світлана Козловська.

Від admin