Для того, щоб допомогти харчами безпритульним тваринам Тернопільщини, жителі області долучаються до благодійної акції «Здай макулатуру – нагодуй собаку», – пишуть Тернополяни.

Представники «Центру допомоги безпритульним тваринам» протягом березня зорганізували благодійний збір макулатури, кошти від якого буде спрямовано на купівлю кормів для бездомних собак.

— Акцію «Здай макулатуру – нагодуй собаку» ми зорганізовуємо вперше. Звичайно, завдяки пробному благодійному заходу не вдасться зібрати значної суми грошей, проте ми сподіваємося, що виручених від здачі макулатури грошей вистачить на закупівлю кормів для собак. До того ж, наша акція є також екологічної і спрямована на збереження деревини. Якщо все ж вдасться зібрати достатню суму для придбання харчів грошей, ми проводитимемо захід й надалі, — поділилася організатор акції Алла Ляпандра.

Пані Алла зазначила, що зібрану за місяць сировину вона з помічниками здаватимуть в пунктах прийому у Тернополі, адже витрачати зайві кошти на перевезення макулатури в область для представників центру – невигідно. Жінка наголосила, що, для кращої можливості продажу зібраних матеріалів,  благодійники будуть їх зберігати в гаражному приміщенні поблизу пункту збору.

— Поки що ми не можемо зробити остаточне місце, куди жителі міста зможуть приносити непотрібні картонні й паперові вироби. Якщо в людей є можливість, вони можуть здавати макулатуру в ювелірній майстерні, що знаходиться за адресою вул. Лесі Українки, 4 (поблизу ресторану «Рандеву»). Та найкращий спосіб домовитися про місце передачі макулатури – це зв’язатися з нами по телефону: 068 445 24 46, — додала пані Алла.

Від admin