Жителі Кременеччини просять не засуджувати пенсіонера, який вирубав одне дерево.

Інформація про «незаконну вирубку лісу 73-річним пенсіонером з Кременеччини», котру оприлюднила тернопільська Нацполіція та поширили ЗМІ, викликала обурення у читачів. У коментарях до публікації пишуть, що поліція закриває очі на справді масштабні крадіжки лісу, а бідолашного пенсіонера судитимуть за те, що зрізав кілька патиків, бо не мав чим палити, пише Терен.

«Ніколи не пишу коментарів, а тут неможливо вже. Як можна ще хизуватися тим, що затримано бідного пенсіонера? А ви поцікавтеся, чи може він вижити на свою мізерну пенсію? Наші чиновники заробляють собі чималенькі премії і субсидії мають, проте ніякого криміналу в тому не бачать. Притягніть до відповідальності тих, хто того уникає, а не тих, хто не може себе захистити» – пише Тоня Гура.

«А те, що машинами возять ліс, ніхто не бачить!!! Позорище, в мене просто немає слів» – ділиться Людмила Пянковська.

«Ви лісників беріть за зад, а то діда взяли, який сухостій зрізав!» – написав у групі «Кременець» Діма Жук.

Нагадаємо, як повідомили в ГУ Нацполіції в Тернопільській області, слідчі Кременецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження щодо 73-річного жителя райцентру за частиною 1 статті 246 – незаконна порубка лісу.

«Інформація про самовільну порубку семи дерев породи сосна надійшла до поліцейських від лісничого Кременецького лісництва. Чоловік мешкає неподалік урочища і каже, що пішов рубати соснину на дрова, аби було чим опалювати помешкання» – йдеться у повідомленні.

Від admin