У Тернополі більшає випадків знущання над тваринами. Зоозахисна спільнота вимагає справедливого розслідування злочинів, – пише За Збручем.

Тільки цього місяця в обласному центрі зафіксували більше десяти випадків знущання над тваринами. Найчастіше від рук нелюдів потерпають безпритульні собаки та коти. Зоозахисна спільнота і небайдужі жителі краю не хочуть миритися з жорстокістю і вимагають розслідування злочинів проти тварин.

«Зухвалість злочинців набирає обертів. Ми кожного разу стикаємося з новими випадками знущання над тваринами. А з боку правоохоронних органів ми бачимо певну байдужість. На нашу думку, вони не достатньо професійно ставляться до розслідування вбивства тварин і знущання над ними. Відтак ми вимагаємо, щоб правоохоронці боролися із беззаконням проти тварин. Якщо цього не буде відбуватися, наслідки можуть бути дуже сумними. Людина, яка знущається над тваринами, може бути здатною на все», – каже засновниця Центру допомоги безпритульним тваринам «Вірні друзі» Алла Ляпанда.

Нагадаємо, днями у Тернополі зоозахисна спільнота і небайдужі жителів краю організували акцію протесту, на якій вимагали у правоохоронців і представників влади справедливого розслідування злочинів проти тварин, а також покарання вбивць собак.

Від admin