2 березня 2018 Українська Соціальна Академія навідалася до Тернополя, аби розповісти про оновлену програму Школи Соціального Підприємництва.

Михайло Мельник та Наталія Болібрух зустрілися із тернополянами – громадськими активістами, підприємцями та майбутніми учасниками Школи, аби познайомити їх із Українською Соціальною Академією та ознайомити із наповненням навчальної програми із соціального підприємництва, яка стартує вже наприкінці місяця.

“Ми завжди проводимо опитування наших учасників, після кожного модулю, тренінгу чи зустрічі. Ми беремо до уваги побажання та зауваження випускників наших попередніх програм, аби наступні програми робити ще кращими. Ми вчимося і ростимо разом із Вами.” – ділиться Наталія Болібрух, керівник Програми.

Цьогорічна Школа містить 5 навчальних модулів, кожен із яких триватиме 2 дні. Учасники Школи Соціального Підприємництва матимуть змогу правильно сформулювати місію і візію своїх проектів, зрозуміти яку бізнес-модель обрати, навчаться фінансовому менеджменту, роботі з персоналом, а також практичним інструментам з маркетингу.

Неймовірною приємністю для організаторів стала присутність випускників осіннього набору Програми, які поділились із гостями заходу своїми враженнями від навчання і станом своїх проектів.

Від admin