У зв’язку з погіршенням погодних умов, прогнозами снігових опадів та виникненням ожеледиці, 27 лютого з 17.00 год. у Тернополі оголошено «жовтий рівень» системи оповіщення.

«Прохання до пішоходів та водіїв бути уважними у цей час, адже світлофори з 17.00 год. і до ночі працюватимуть у миготливому режимі, – наголошує начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. –  Водіям у цей час рекомендується утриматися від поїздок та забороняється залишати свій автотранспорт обабіч проїзних ділянок на головних дорогах міста, щоб комунальні служби могли вчасно прибирати снігові замети. Також просимо тернополян не паркувати приватний транспорт біля дерев та фасадів будинків, адже лише так комунальники зможуть ефективно очистити від снігу прибудинкові території механізованим способом».

Одночасно підприємствам, які обслуговують житловий фонд, та представникам ОСББ необхідно забезпечити розчищання та посипання протиожеледною сумішшю прибудинкові території біля своїх будинків, аби у разі необхідності забезпечити проїзд машин оперативних служб.

Від admin