У п’ятницю, 23 лютого, о 14:00 у приміщенні MagneticOne Academy відбувся “The WinTer” – спільний проект ГО “Молодіжне об’єднання “Файне місто” та ініціативи ВГО Інститут “Республіка” “Активна Громада”.

“The WinTer” став можливістю для жителів та гостей міста отримати якісний досвід і знання від успішних тернополян у сфері медіа, журналістики, психології, бізнесу, спорту та громадської діяльності, зокрема докторка психологічних наук Марина Орап розповіла, якою буває самооцінка та як її контролювати, чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць поділилася історіями своїх успіхів та підказала, як такого досягти іншим, бізнесмен та мандрівник Петро Заставний дав кілька практичних порад щодо ведення ресторанного бізнесу, а кандидатка наук із соціальних комунікацій та практична психологиня Галина Синоруб навчила низці правил успішної комунікації. Закінчилась програма виступом бізнес-тренерки Оксани Бількевич, яка познайомила слухачів з таким методом психології, як метафоричні асоціативні карти. Протягом заходу організатори та спікери проводили розіграші подарунків від партнерів проекту, тому найактивніші гості не залишились з пустими руками.

Цей проект є продовженням “The Саммер”, що відбувався влітку на тернопільських “Єлисейських полях”, втім, як анонсувала координаторка проекту Юлія Янчинська, він не буде останнім в своєму роді, і гостям варто готуватись до весняного та, знову ж таки, літнього варіанту “The WinTer”.

 

За детальною інформацією звертайтеся до координаторки заходу Юлії Янчинської (e-mail: ternopolyanka28@gmail.com, номер телефону: 0680389391).

Від admin