Інцидент трапився в місті Підгайці ще 3 лютого, проте відомо про це стало лише зараз, після того, як жителі населеного пункту почали масово скаржитися на безчинство правоохоронця і його друзів.

Як виявилося, двоє відвідувачів кафе “Тралівалі”, серед яких діючий інспектор національної поліції Володимир Малик, влаштували скандал з іншими клієнтами розважального закладу.

В результаті друзі правоохоронця просто побили п’ятеро осіб, повалили їх на землю і продовжили наносити удари ногами.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце НС, встановила, що напавших на клієнтів кафе було близько 15 осіб. При цьому в документах про подію свого колегу-заводилу вони не вказали.

Медики, яких викликали на місце масової бійки, констатували численні тілесні пошкодження у постраждалих – травми голови, переломи носа, щелепи і вибиті зуби. З таким діагнозом госпіталізували двох побитих. Ще три людини відмовилися від госпіталізації.

Самих зловмисників доставили у відділення поліції, а після короткого допиту – відпустили по домівках. При цьому кваліфікували справу як частину першу статті 125 КК України – “Умисне легке тілесне ушкодження”.

Місцеві жителі стверджують, що поліцейський зі своїми друзями регулярно влаштовують подібні напади на людей, коли відпочивають в місцевих кафе. При цьому правоохоронці Підгайців постійно відпускають порушників.

Джерело: БезТабу

Від admin