В групі із пропозиціями щодо роботи в Тернополі днями розмістили оголошення, яке викликало фурор серед користувачів соцмережі: доглядати песика за 250 доларів на місяць, пише 0352.ua

Оголошення розмістила користувачка Оксанка Оскар.

“Для порядної та доброї собаки Жужі потрібен порядний та добрий доглядальник на час відсутності господарів. Робота щоденна, з 9.00-16.00. В обов’язки входить двохразовий вигул Жужі, харчування та щоденний душ, проводження з нею часу. Також в відповідні години Жужа приймає ліки і відвідує ветлікаря. Оплата щомісяця в розмірі 250 $. На час відрядження господарів можливе проживання з Жужою за відповідну доплату. Тільки для тернополян. Будь ласка, прохання людей не з Тернополя та не серйозних і безвідповідальних не турбувати”, – йдеться в оголошенні.

За кілька годин кількість коментарів до оголошення “перевалила” за три десятки. Хтось жартома, а хтось і цілком серйозно пропонував доглядати Жужу. Дехто навіть за “дякую”.

1-160

Як пояснила сама господиня собаки, оголошення – не жарт.

Він в нас прийомний і на даний час потрібно, щоб постійно хтось був з ним. Возити до батьків щодня це теж саме пальне, гроші та час. Також, враховуючи ситуацію в місті з божевільними людьми, які розкидають отруту та вбивають собак, не можемо залишити тварину на дітей, сусідів чи родичів, так як не завжди зможуть впильнувати. Сьогодні особисто висварювалась з добрими людьми, які пропонують вбивати безхатніх тварин міста. І враховуючи всі ці фактори – дешевше знайти порядну людину, яка любить тварин і відповідально поставиться до роботи, ніж ризикувати.

Коли людині оплачують достойно, вона цінує свою роботу і робить її в задоволення, на відміну коли за 100у.о хочуть няньку, прибиральницю, кухарку з знанням іноземних мов, на повний робочий день, без офіційного працевлаштування та відмінними рекомендаціями.

Я не можу на даний момент запропонувати людині офіційну роботу, але я можу забезпечити догляд тварині на час повної реабілітації та спокій собі.

Окрім того так  -його потрібно доглядати. Вчасно давати ліки відповідно до його ваги, а не просто їх дати, слідкувати за його станом, і людина, яка ніколи не мала тварин, може і не зрозуміти, що з твариною щось не так, і потрібно зреагувати і надати допомогу. По суті це 250-300 грн/день, я вважаю цілком нормальною оплатою. Зовсім не багато і в принципі не так мало”, – пояснила жінка.

Від admin