Нині по всьому світу набирає популярності перманентний макіяж (татуаж). Він дозволяє жінкам не лише виглядати привабливо 24/7, але і допомагає приховати деякі дефекти.

Однак у Тернополі перманентний макіяж ще не користується шаленою популярністю. А все через плекані роками стереотипи, що татуаж – це обов’язково сині брови та кривий яскраво-червоний контур губ у постарших панянок, яких ми зустрічаємо десь у маршрутках та на ринку.

Насправді ж технології перманентного макіяжу кардинально змінилися за останні 10 років. Пудрові брівки, акварельні губки, оксамитове напилення – усе це красиві назви сучасних технік внесення пігменту в шкіру.

Тепер майстри пропонують клієнтам природний та ніжний ефект. Сам татуаж не залишається назавжди, а безслідно зникає з обличчя за 2-3 роки (без шрамів, без рубців).

Дипломований майстер перманентного макіяжу салону «HardLine Tattoo Studio», розповідає, що ледь не щодня  доводиться боротися зі стереотипами про татуаж. Це і не дивно, адже в Тернополі досі існують майстри, які працюють за “древніми” технологіями. Після їхніх “вправних рук”, саме майстру з «HardLine Tattoo Studio» доводиться рятувати жіночі обличчя.

Дуже часто за допомогою звертаються тернополянки, які постраждали внаслідок невдалого перманенту. У нас “жертви” проходять курс видалення старого татуажу лазером. Згодом ми перекриваємо залишки старого пігменту новим якісним перманентом. Найбільше щастя – бачити жінку, яка знову любить своє відображення в дзеркалі.

Шкода, але багато тернополянок досі ходять із синіми “п’явками” замість брів. На щастя, їм можна допомогти.

Клієнтів, що лише наважилися на татуаж, чекає приємний сюрприз: існує стереотип, що перманентний макіяж – дуже болісна процедура. Однак тепер її виконують зі спеціальною анестезією!

9658da9e13172933ad97d25bd5781e92

В роботі я використовую трьохетапну анестезію (крем, гель та пінка). Тому найбільшою проблемою для моїх клієнтів є… сон! Жінки, а особливо молоді матусі, куняють прямо в процесі нанесення татуажу.

Тривалість середньостатистичної процедури – 2.5 години. Але майже половину часу займає відмалювання та побудова майбутніх брівок чи губ. Майстер пропонує саме ту форму, яка анатомічно пасує клієнту. Для точності використовуються спеціальні лінійки та штангенциркуль. Тож панянки ще перед процедурою можуть побачити, якими будуть їхні нові брівки чи губки.

cb5bfba55b41e9b485b2f6b2937d0701

Так само персонально під кожне обличчя ми підбираємо кольори пігментів, якими будемо працювати. Важливо аналізувати усі деталі, особливо кольоротип та природний відтінок шкіри клієнта.

Сині брови, які ми частенько бачимо на тернополянках – наслідок невдалого підбору фарб для татуажу.

Ще один поширений “грішок” майстрів – використання тату-пігментів, а не спеціальних для перманенту. Причина проста: банка тату-чорнила іноді в 3-6 разів дешевша.

acfca26b06e9161462860b5ee784b66f

Сучасні техніки перманентного макіяжу базуються на правилі “Краще “недо-“, ніж “пере-“”. Тому результат після процедури виглядає максимально натурально і ніжно. За допомогою татуажу можна підкреслити свої унікальні риси обличчя, а також приховати недоліки. Наприклад, шрами в бровах або ж рубці на губах після герпесу, “синюшність” уст.

Ще один популярний стереотип  – легенда про примусове збривання брів перед сеансом. Також існує байка, що свої волоски перестають рости після процедури. Проте майстер перманентного макіяжу салону «HardLine Tattoo Studio»  запевняє, що це лише “лякалки”:

Сучасні технології нанесення татуажу настільки атравматичні, що після сеансу немає не те що крові чи набряків, а й навіть почервоніння. Більше того,  перманентний макіяж стимулює ріст нових волосків на брівках. Це чи не останній шанс для жінок, які “перескубали” себе в шалені 2000-ні.

Гоїться якісний перманентний макіяж всього кілька днів, а догляд за брівками закінчується уже наступного ранку після процедури. Тож ніяких тижнів реабілітації та лікування немає. Ви можете сміливо виходити на роботу того ж дня: ніхто і не помітить втручання.

Хочеться вірити, що татуаж в Тернополі уже найближчим часом набере популярності. Головне, аби панянки Файного міста ретельно ставилися до вибору майстра та не боялись контролювати його дії. Пам’ятайте, що сучасний перманентний макіяж не повинен привертати увагу до себе, його місія – підкреслити ваш образ в цілому.

Від admin