Уже четвертий рік поспіль у Тернополі успішно діє система «Відкрите місто». Це ресурс, який створений для взаємодії різних секторів суспільства, органів влади, місцевого бізнесу, громадських організацій та мешканців для вирішення місцевих проблем.Жителі міста, зафіксувавши будь-яку проблему у Тернополі, можуть подати звернення на сайт <a href="http://opencity.in.ua/" target="_blank" rel="noopener" data-

saferedirecturl=”https://www.google.com/url?hl=uk&q=http://opencity.in.ua&source=gmail&ust=1518035461705000&usg=AFQjCNFXKjYO9Lge76psap5dApE2wgfAYQ”>http://opencity.in.ua, звідки інформація потрапляє до відповідального за прийняття рішення представника місцевої влади. Це дає можливість вирішити важливу громадську проблему та налагодити результативну співпрацю із жителями міста.

Для того, щоб життя в Тернополі було по-справжньому комфортним, необхідний дієвий інструмент для зворотного зв‘язку між владою та самими тернополянами. Платформа «Відкрите місто» допомагає нам оперативно реагувати на звернення тернополян щодо наявних у місті проблем».

Від admin