На презентації «Благословенне Тернопілля», що відбудеться 15 лютого в Міжнародному виставковому конференц-центрі «Український Дім» у Києві, наш край представить свій економічний, туристичний та мистецький потенціали. Проводиться захід за ініціативи голови Тернопільської ОДА Степана Барни, за підтримки Тернопільської обласної ради, а також за сприяння Тернопільської міської ради, – інформує прес-служба ОДА.  

«Благословенне Тернопілля» вже вдруге об’єднає відомих та успішних вихідців з Тернопільщини та зможе окреслити пріоритетні напрями розвитку та подальшої співпраці. Торік ми розпочали цілком новий формат презентації нашого краю і успішно його продовжуємо», – наголошує очільник області.

blagoslovenne-ternopilla-2018

Зокрема, під час презентації діятиме експозиція «TERNOPIL*YA». Участь в тематичних локаціях візьмуть представники туристичної галузі регіону, а також Національний заповідник «Замки Тернопілля».

До підготовки та проведення заходу долучаються й голови районних державних адміністрацій, завдання яких – забезпечити належне представлення потенціалу відповідних територій. Зокрема, Бережанський район має організувати презентацію музею січових стрільців «Тернопілля – край стрілецької звитяги», Борщівщина – фестивалю «Вертеба» та виставки «Трипілля на Тернопіллі», Козівська та Шумська райдержадміністрації – виставки «Тернопілля – повстанський край» тощо.

Управління культури обласної державної адміністрації забезпечить художнє оформлення заходу, а також участь у ньому колективів та окремих виконавців художньої самодіяльності Тернопільської області. Крім того, на імпрезі передбачений бізнес-ланч «Діалог заради розвитку Тернопільщини».

Варто зазначити, що на даний захід запрошені Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав. Серед потенційних іноземних інвесторів розповсюджуватимуться інформаційно-презентаційні матеріали.

 

Від admin