Випробування не лише сили, а й духу впевнено пройшли 15 учасників проекту «Ігри Героїв» – Всеукраїнських аматорських змагань з кросфіту, які відбулись у ТРЦ «Подоляни»10 лютого. Спортсмени з інвалідністю та ветерани АТО продемонстрували справжній дух воїнів та поборолися за звання найсильнішого, – інформує прес-служба ОДА

igry-geroiv-2018-2

Своїм прикладом та силою волі учасники проекту довели, що всупереч статусу людини з інвалідністю, можна вести активний спосіб життя та займатися спортом.

igry-geroiv-2018-1

«Учасники проекту не зважають на життєві труднощі і розвиваються себе, удосконалюють у спорті та найважливіше – демонструють дух незламності українського солдата», – наголосив під час змагань голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

igry-geroiv-2018-4

«Тим, що робите сьогодні на цих змаганнях, ви повертаєте віру багатьом хлопцям, котрі проявили себе добре у боях, і сьогодні повертаються до життя за межами території проведення АТО. Ви є прикладом для наших дітей, як можна бути не тільки незламним духом, а й незламним тілом. Тому хочу побажати перемоги не лише у проекті, а й нашої спільної перемоги – України над окупантами», – акцентував Степан Барна.

За словами організатора змагань Андрія Гуменного, проект «Ігри Героїв» об’єднав навколо себе людей, які не погоджуються з поняттям «з обмеженими можливостями». 80% учасників – ветерани АТО, які отримали важкі поранення внаслідок участі у бойових діях.

igry-geroiv-2018-3

Під час змагань не забули і про тих, хто віддав найцінніше – власне життя заради миру і територіальної цілісності, незалежності України у боротьбі з російським агресором. Пам’ять про полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання.

Від admin