Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (World Congress of Ukrainian Youth Organizations) шукає молодіжних лідерів із числа української діаспори та організовує тренінговий проект «Молодіжний лідер #СКУМО». Захід відбуватиметься з 18 до 24 березня у Тернополі за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Як повідомляють організатори, мета проекту – підготовка майбутніх лідерів серед представників молодіжних організацій діаспори; проведення з ними системної роботи для розвитку кращих здібностей, визначення потенціалу та талантів; активне залучення в процеси розвитку молодіжного діаспорного руху та Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій; розбудова діаспорних структур задля кoнсoлiдацi? світового українства, збереження національно-культурної самобутності, змiцнення iснуючих і налагодження нoвих кoнтактів.

Завдання проекту – зібрати кращих представників молоді діаспори різних країн світу з лідерським потенціалом; розвивати неформальні форми навчання для молоді, покращити навички та засвоїти нові знання; навчити основам лідерства та розвитку громадського сектору – починаючи від принципів керування організацій, роботи з членством, фандрайзингу, комунікацій та завершуючи проектним менеджментом.

В проекті передбачена участь 30 молодих активістів з діаспори віком 18-30 років. Реєстрація yчасників за посиланням:  https://goo.gl/forms/ehDOgsQzBERlOGol1.

Прийом заявок та відбір анкет триватиме до 1 березня 2018 року!

Від admin