Конкурсний відбір кандидатів на участь у Регіонального Бізнес-інкубаторі відбувся у Тернопільській обласній державній адміністрації. Проект розпочали для людей, які хочуть займатися бізнесом, отримати інформаційний, менторський супровід, а також хочуть скористатися фінансовими інструментами підтримки у започаткуванні та веденні власної справи.


Участь у відборі проектів взяли заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, голова конкурсної комісії Ігор Вонс та директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Галина Воляник.

Під час заходу учасники конкурсного відбору презентували свої проектні ідеї та бізнес-плани в різноманітних галузях, зокрема, говорили про створення ягідних кооперативів, фермерських господарств,  вирощування та реалізації зелені, створення ІТ-продуктів, впровадження біоенергетичних проектів тощо.
Тих, хто не встиг зробити перший крок до реалізації своєї ідеї, як повідомляють в департаменті економічного розвитку і торгівлі ОДА, запрошують активно долучатися до участі в Бізнес-інкубаторі. Кількість місць обмежена!

За детальною інформацією можна звернутися у Тернопільський регіональний центр підтримки підприємництва за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб.837, тел: 098 64 86 086, 25 25 85, e-mail: ternopil.vrp@gmail.com.

Детальніше за посиланням: http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/publication/content/26830.htm

Від admin