На телеканалі «1+1» вийшов новий випуск сімейного реаліті «Міняю жінку», у якому діти зірки столичного телебачення вперше в житті відчули справжню материнську любов та сімейний затишок, – пише Погляд.

Владислава – акторка масовки із Києва, яка всю себе присвячує підготовці до чергової кількахвилинної появи на екрані. Олександр – чоловік місцевої зірки, водій швидкісного трамваю, а разом вони виховують доньку Лізу та сина Іллю. У дитинстві хлопець мав дефекти мовлення, і родина віддала його на виховання до інтернату. Він виріс та подолав проблему, але мама не поспішає забирати його додому. Влада зовсім не опікується домашнім затишком та власними дітьми, намагаючись побудувати кар’єру акторки. 

Ще однією родиною, яка прагне покращити власні стосунки, взявши участь у проекті, стала пара із Тернополя. Тетяна і її чоловік Віталій  – власники дитячої медіашколи та невеличкого бізнесу. Разом вони виховують сина Адама. Родина багато часу приділяє спільним інтересам.

«Я щаслива людина, котра має коханого чоловіка, сина та улюблену справу. Сподіваюся, що обмін допоможе нашій сім’ї стати ще міцнішою», – розповідає Тетяна. 

На один тиждень киянка Владислава випробувала себе в черговій ролі – керівника медійної школи. Їй довелося продемонструвати акторські здібності та навчити дітей майстерності роботи із камерою. Вона потрапила у «райські» умови, адже новий чоловік оточив її увагою та турботою, влаштовув їй сюрприз, щоб нова дружина мала змогу відчути себе справжньою жінкою.

У свою чергу тернополянка Тетяна відчула на собі зіркові умови життя київської родини. З допомогою спеціальної клінінгової служби вона буде намагалась подолати безлад у домі, оточила любов’ю та увагою дітей, позбавлених турботи дорослих. Після кількох днів разом з Тетяною діти зізналися, що вперше відчули справжню материнську ласку.

https://youtu.be/QbLQOOKM9-c

Від admin