Умисне тяжке тілесне ушкодження інкримінують працівники Зборівського відділення поліції 31-річному мешканцю села Тустоголови. Чоловік металевою трубою вирішував конфлікт з іншим збрівчанином.

Про пацієнта, доправленого в заклад у важкому стані, працівникам поліції повідомив лікар Зборівської районної лікарні. У чоловіка діагностували відкритий перелом тім’яної діялянки голови, перелом руки та інші численні гематоми.

Правоохоронці з’ясували усі обставини, які передували тяжким травмам. Їх потерпілому наніс знайомий. Потерпілий та його кривдник, незважаючи на товариські стосунки в минулому, віднедавна стали конфліктувати через позичені та так і не повернуті запчастини до авто.

29 січня мешканець села помітив в райцентрі авто зборівчанина. Аби ще раз нагадати образи вирішив пробити в транспорті колеса. За цим заннятям йогоі застав власник машини. Чоловіки розпочали сварку і аби остаточно покарати опонента підозрюваний схопив обріз металевої труби, що лежав біля огорожі на вулиці та замахнувся на жертву. Удари сильно травмували потерпілого, однак випадкові свідки вчасно викликали швидку тож його стан наразі тяжкий однак стабільний.

Підозрюваний свою проину визнав, його затримано в порядку статті 208 КПК.
За фактом злодіяння розпочато кримінальне провадження згідно статі 121 ККУ. Долю затриманого невдовзі вирішить суд.

Від admin