Тернопільські журналісти та власкори мали чудову змогу побачити зсередини роботу компанії “Агропродсервіс“. Представникам медіа продемонстрували, як втілилась в життя ідея повного циклу сільськогосподарського виробництва – від власного насіннєвого заводу до готової продукції.

Екскурсію розпочали з невеличких яблуневих садів компанії, які дають неймовірні урожаї: близько 90 яблук з одного дерева. А все завдяки інноваційній системі озвучки, яка відлякує шкідників і птахів.

Журналістів ознайомили з роботою насіннєвого заводу. В 2004 компанія отримала статус елітгоспу. Всі сорти насіння доробляються до належних посівних кондицій на спеціалізованому заводі «Cimbria», обладнання для якого імпортованого з Королівства Данія.

27331771_2082509345099305_5415834281094116169_n

Ще одним предметом гордості “Агропродсервісу” є соєвий завод. 90% його обладнання – українського виробництва. Усього завод налічує 5 ліній з переробки сої, на добу він здатен переробляти до 100 тонн сировини. До речі, компанія є членом престижної асоціації “Дунайська соя”.

Журналісти також змогли оцінити внесок “Агропродсервісу” в інфраструктуру сіл, на території яких компанія має потужності. Облагороджені місця відпочинку місцевих мешканців, оновлений бюст Кобзарю, неймовірна новорічна іллюмінація та шопка.

imgonline-com-ua-Resize-aPm2v2r1J69Y7IE

Наступна зупинка – “Тернопільський м’ясокомбінат”. Завод справедливо можна назвати “феніксом”, адже ще в 2014 році на його місці була руїна “совєцького” підприємства. Уже в 2016 році він відновив свою роботу, але з новим устаткуванням, сучасною лабораторією, а найголовніше – з молодою командою професіоналів.

IMG_0759

“Тернопільський м’ясокомбінат” в місяць виготовляє близько 200 тонн продукції. Особливою популярністю серед споживачів користуються їхні тушонки, паштети і помазанки, адже вони “круто” ламають стереотипи про те, що у консервах немає м’яса. До складу смакоти від “Тернопільського м’ясокомбінату” входять лише якісна свинина, яловичина, курятина та спеції.

imgonline-com-ua-Resize-RrE0ODxc4dvj

Завод виробляє повну лінію м’ясо-ковбасних виробів: від напівкопчених, варених до сирокопчених. Також готується до випуску преміальна делікатесна серія. До слова, уся продукція заводу відповідає нормам ДСТУ та ХАССП.

IMG_0830

У “Агропродсервіс” серйозні плани на майбутнє. Лише в 2017 році компанія сплатила 130 мільйонів податків та дала робочі місця 3 тисячам жителів Тернопільщини. Головна ціль керівництва на найближчі роки – потрапити в п’ятірку найбільших виробників м’яса в Україні.

Від admin