viden-bal-2018-1Вже втретє шанувальники класичних танців, довгих суконь, вишуканої атмосфери та приємного товариства збирались у Тернополі на Віденський бал. Відбувся захід у «Концерт-Холі» ТРЦ «Подоляни». Учасники свята мали можливість потанцювати під «бальні» мелодії у виконанні Муніципального Галицького камерного оркестру під орудою народного артиста України Василя Феленчака, помилуватися вишуканими танцювальними «па» у виконанні танцювальних клубів «Альянс» та Primo Balo і просто гарно провести час.

Організували імпрезу редакція журналу «CITY LIFE» під патронатом міського голови Тернополя Сергія Надала. Відтак присутніх привітав заступник міського голови Леонід Бицюра, наголосивши, що заходи такого роду сприяють розвитку суспільного та культурного життя міста.

viden-bal-2018-5
На фото: на сцені Муніципальний Галицький камерний оркестр та маестро Василь Феленчак

 

За традицією відкрили програму балу полонезом, а завершили  – Віденським вальсом. Особливою складовою дійства став і танцювальний майстер клас із вальсу, який для усіх бажаючих дали керівники клубу Primo Balo.

viden-bal-2018-3

Вели програму відомий тернопільський шоумен Юрій MIKOFF та співачка Ірина Новомлинська. Свої пісні подарували присутнім улюбленець публіки, заслужений артист України Володимир Вермінський та гурт «Тріода».

viden-bal-2018-4
На фото: харизматичний ведучий балу Юрій Mikoff

Але найголовнішим для усіх присутніх стало те, що цей захід був благодійним. Беручи участь у аукціоні, лоти для якого були надані спонсорами дійства, учасники долучились до купівлі обладнання для діагностики вад зору у дітей для офтальмологічного відділення дитячої міської комунальної лікарні Тернополя. Відбувалось це в рамках акції «Допоможемо дітям дивитися на світ здоровими очима». Відтак завдяки учасникам «Віденського балу-2018» було зібрано близько 24 тисячі 800 гривень.

viden-bal-2018-1

Ще однією традицією дійства, без якої не обходиться жоден такий захід, було нагородження Короля та Королеви балу. За допомогою компетентного журі на чолі із керівниками танцювального клубу «Альянс» подружжям Полигачів, які уважно спостерігали за тим, як впродовж вечора гості кружляли на паркеті, було визначено переможців. Відтак титул «Найаристократичніша пара» здобуло подружжя Петра і Світлани Воробець. «Найграціознішою парою» стали молоді люди, які разом провели у танцях цей вечір, – Анастасія Доманюк і Василь Веселовський. А звання Короля та Королеви «Віденського балу-2018» журі присудило Марії Купер та Владиславу Щербаню.

viden-bal-vorobec-2018-1
На фото: “Перші леді” Віденського балу-2018 – “Найграйціозніша” – Анастасія (зліва), “Найаристократичніша” – Світлана (справа), “Королева балу” – Марія (в центрі) (фото із особистого архіву Петра Воробця)

До речі, на честь Короля та Королеви були дані лицарські бої, які показали для усіх присутніх учасники клубу історичної реконструкції зі Збаража.

Олена Лайко, “Тернопільська Липа”

Фото автора та з особистого архіву Петра Воробця

Від admin