Пільговики з Тернопільського району не хочуть платити в Тернополі за проїзд у громадському транспорті. Про це в ефірі УХ-радіо розповів начальник управління транспорту Ігор Мединський. За його словами, часто суперечки переростають у бійку.

Зокрема, днями пенсіонерки обплювали водія, який курсує за маршрутом №2.

— Пільговики з району, які раніше приїжджали в Тернопіль і користувались нашим громадським транспортом безкоштовно, тепер повинні платити за проїзд. Вони не можуть це пережити і на водія виливається агресія, аж до того, що можуть застосовувати фізичну силу. Особливо це стосується пільговиків жіночого роду, — наголосив пан Мединський. — Зокрема, пенсіонерки можуть плювати на водія. Станом на сьогоднішній день сталася така ситуація, що з маршруту №2, через районних пільговиків, водій повинен був з’їхати, бо на нього плювали і хотіли бити.

Також, як розповів Ігор Мединський, у селі Біла зацікавлені у тому, щоб мешканці села мали можливість отримати електронний квиток. Наразі про це ведуться переговори.

— Ми підрахували, що у Білій живе близько 630 пільговиків. Відтак якщо підрахувати, то міський бюджет несе великі втрати по пільгових перевезеннях мешканців села Біла. Це більше 1-го мільйона гривень. Якщо ОТГ, де зараз перебувають ближні до Тернополя села, готові нам компенсувати кошти за своїх пільговиків, то ми готові їх возити безкоштовно, — каже Ігор Мединський.

Від admin

Один коментар до “Пенсіонерки з району обплювали водія у Тернополі, бо не хотіли платити за проїзд”
  1. Панове керівники міської ради! Чому у водіїв маршрутних автобусів немає документів про відміну пільгового проїзду пенсіонерів, значить, його ніхто не відміняв? Крім того, у кожній маршрутці повинен бути кондуктор, а ви все скинули на шоферів. Раджу не забувати, що в труні кишень немає.

Коментарі закриті.