До поліцейських із заявою звернулася жителька Вінницької області про те, що в одному з відділень Тернопільської університетської лікарні невідома особа обікрала її матір.

Жінка, очікуючи на прийом лікаря, на якийсь час залишила свою сумочку на стільці. Невідомий чоловік, що проходив повз, вхопив чужу річ і кинувся тікати. Зі слів потерпілої, у сумці було 5 тисяч гривень та особисті документи.

Поліцейським вдалося встановити особу злодія. Причетним до злочину виявився судимий за крадіжки 41-річний житель Тернополя. У чоловіка вилучили сумочку потерпілої та її паспорт. Гроші злодій встиг витратити.

Як з’ясувалося, на момент вчинення крадіжки тернополянин уже перебував під слідством, адже напередодні йому було оголошено підозри одразу за двома фактами незаконного заволодіння чужим майном — злодій виявився причетним до крадіжок з магазинів. В одному торговому закладі підозрюваний викрав чоловічі парфуми, а ще раніше обікрав продуктову крамницю, спокусившись на двадцять плиток шоколаду, — повідомляють на сайті Нацполіції.

Від admin