За несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, оштрафовано депутата Товстенської сільської ради Заліщицького району.


Працівниками Управління Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України за погодженням прокуратури області складено протокол про вчинення депутатом Товстенської сільської ради адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією, передбаченого ч.1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За результатами розгляду судом депутата притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Також за протоколом УЗЕ в Тернопільській області ДЗЕ НП України за погодженням прокуратури області, судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян секретаря Жолобівської сільської ради Кременецького району за неповідомлення про реальний конфлікт інтересу.

Довідково: Впродовж 2017 року правоохоронцями області складено та направлено до суду 135 протоколів про вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією. У минулому році судами притягнуто 62 посадовці до адміністративної відповідальності за корупційні правопорушення.

Від admin