Доброю традицією тернопільських поліцейських стало відвідування дитячих притулків, сиротинців, інтернатів напередодні великого християнського празника Дня Святого Миколая. Цьогоріч керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол з подарунками прийшов для вихованців обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку.

Зі слів директора дитячого будинку Володимира Долинного, діти з нетерпінням чекали на правоохоронців, адже ті є давніми добрими друзями вихованців.

-Ми радіємо кожному, хто переступає поріг нашого закладу, аби в цей день подарувати нашим діткам маленьке диво, допомогти здійснити їхні мрії, – каже Володимир Долинний .- Але поліцейських вони завжди очікують з найбільшою радістю, особливо хлопчики, бо це для них ще й можливість, отримати те спілкування, якого вони не мають від рідних батьків.

Сьогодні в дитячому будинку виховуються дванадцятеро дітей шкільного віку. Ці хлопчики та дівчатка позбавлені батьківського піклування, тому раді кожному, хто їх вислухає, порадить, допоможе.

– Поліцейські – найдавніші наші друзі. Співпраця триває роками, тому ми щиро дякуємо за підтримку та розуміння, за те, що завжди радо відгукуються на наші проблеми та потреби, – запевнив Володимир Долинний.

На Миколая без гостинців не приходять, тому поліцейські подарували вихованцям дитячого будинку електротехніку, речі побутового вжитку, солодощі. Взамін отримали море позитивних емоцій від святкового концерту, який для них влаштували школярі.

Керівник Головного управління Національної поліції краю Олександр Богомол подякував дітям та вихователям за чудовий настрій та гостинність:

– Зичу кожному з вас здійснення мрій та сподівань. Будьте здоровими, успішними,  гарно вчіться, виростайте хорошими добрими людьми. Так склалися обставини, що сьогодні ви потребуєте допомоги, та я переконаний, настане час, коли ви теж простягатимете руку допомоги потребуючим. Головне в тому житті, як казав відомий полководець Олександр Суворов, перемогти самого себе – свій страх, свою лінь, свою невпевненість і тоді досягнете в житті всього, що бажаєте.

210

Від admin