Фотовиставка «Благодійність в об’єктиві» до 26 грудня діятиме в Українському Домі «Перемога». Відкриття експозиції відбудеться в п’ятницю, 15 грудня, о 14 годині. Включатиме виставка найкращих 40 фотографій, обраних з понад 500 світлин, що надійшли з усіх куточків України на VІІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність в об’єктиві». Фотоконкурс тривав з листопада 2016 року до січня 2017 року з ініціативи Українського форуму благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України.

Фотовиставка з квітня мандрує містами України. Тернопіль це 15 місто, що зустрічає та проводить показ фотографій. Регіональним координатором фотовиставки в Тернополі є Благодійний Фонд “МagneticOne.Org” спільно з творчим об’єднанням «КіноХвиля».

Цього року найбільша увага фотографів була приділена майбутньому нашої країни – дітям, зокрема, тим, хто постраждав від збройного конфлікту на Сході країни, у спеціальній номінації «Діти, поранені війною».

«Щороку благодійна фотовиставка занурює нас у реалії життя українців, їхні буденні турботи, мрії та очікування. Кожна світлина розповідає свою історію, за якими стоять люди: герої фронту, благодійники і філантропи, переселенці, вихованці сиротинців, численні організації і компанії, донори та усі українці, небайдужі до соціальних питань у суспільстві. Оператор lifecell залишається незмінним партнером пересувної фотовиставки, оскільки ми розуміємо важливу місію мандрівки благодійних світлин містами України. Ми віримо, що тисячі українців, які вже знають і відвідали чи тільки збираються відвідати фотовиставку, іншими очима дивитимуться на світ, і у їхніх серцях неодмінно зросте відсоток добра і чуйності до оточуючих», – розповідає Людмила Стеценко, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності lifecell.

Від admin