В Рівному завершився Відкритий Кубок Рівненської області з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору, присвячений Міжнародному Дню інвалідів. Змагання впродовж двох днів тривали в приміщенні регіонального центру «Інваспорт». Участь у турнірі взяли команди Березнівського, Сарненського, Млинівського, Корецького, Здолбунівського, Радивилівського районів Рівненщини, а також представники Запорізької, Чернігівської, Львівської, Тернопільської, Херсонської, Волинської областей, міст Київ та Рівне. Загалом змагалося 118 спортсменів.

З вітальним словом перед учасниками змагань виступили начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський, головний спеціаліст управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Володимир Мурін та начальник регіонального центру «Інваспорт» Андрій Демчук.

Тернопільський центр «Інваспорт» представляли шестеро спортсменів. Так, переможцем змагань з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору серед чоловіків у ваговій категорії до 125 кг став Василь Горобець (Зборівський р-н, смт Залізці, тренер Олег Юзчишин).

inva-gorobec-2017-1
На фото: чемпіон Василь Горобець

Перемогу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату серед жінок у ваговій категорії до 45 кг здобула Катерина Кухарчук (м. Ланівці, учениця Тернопільського реабілітаційного центру, тренер Віктор Юзчишин).

inva-kuharchuk-2017-1
На фото: переможниця Катерина Кухарчук

Серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату серед юніорів у ваговій категорії до 49 кг перше місце здобув Андрій Євтушенко (Бучацький р-н, с.Порохова, учень Тернопільського реабілітаційного центру, тренер Віктор Юзчишин), у ваговій категорії до 65 кг Святослав Олійник посів друге місце (м.Тернопіль, тренери Андрій Гуменний та Віктор Юзчишин), третім був Тарас Дигідь (м.Тернопіль, тренери Віктор Юзчишин та Андрій Гуменний). «Срібло» серед чоловіків у ваговій категорії до 88 кг виборов майстер спорту України Едуард Каськів (м.Тернопіль, тренер Віктор Юзчишин). Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.

inva-evtyshenko-2017-1
На фото: Андрій Євтушенко – перше місце
inva-oliynyk-2017-1
На фото: на другому місці Святослав Олійник, на третьому – Дигідь Тарас
inva-Kaskiv-2017-1
На фото: срібний призер Едуард Каськів

 

Від admin