У Вінниці завершились Всеукраїнські змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат «Хто ти, майбутній олімпієць?». Участь у турнірі, що проходив на базі СК «Колос», взяли легкоатлети 2002 року народження та молодші з різних областей України. Тернопільщину на змаганнях представляли спортсмени обласної ДЮСШ з літніх видів спорту і показали добрі результати.

Так, Люба Губанова стала переможницею в спортивній ходьбі на 3 000 м. Спортсменка тренується під керівництвом Віри Зозулі і навчається у Тернопільській школі №9. В бігу на 400 м Віка Драгунцова зайняла друге місце (тренер Гавронська Наталя), третє місце у стрибках у довжину здобув Ігор Танасійчук (тренер Гавронська Наталя), а Максим Клименко у цій дисципліні зайняв шосте місце (тренер Клименко Олена).

legka-vinnycia-14-12-2017-1

Також Ігор Танасійчук та Ілона Дречко (тренер Гавронська Наталя) посіли п’яті місця в бігу на 60 м, Ілона була восьмою і в бігу на 200 м. Восьме місце у стрибках у довжину здобув Максим Пупко (тренер Гавронська Наталя).

В загальнокомандному заліку юні легкоатлети обласної ДЮСШ з літніх видів спорту (директор Олександр Куриляк) зайняли шосте місце.

Від admin