Проведення Всеукраїнського турніру з вільної боротьби, присвяченого 50-річчю заснування вільної боротьби на Теребовлянщині, організували Теребовлянський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ освіти, Центр Культури і Дозвілля міста Теребовля та Молодіжна міська рада. Тривали такі змагання впродовж двох днів, 9-10 грудня.

Щоб помірятись силами в особистій першості, до Теребовлі, що на Тернопільщині, приїхали команди зі Львова, Коломиї (Івано-Франківська область), Кам’янця-Подільського (Хмельницька область) та Скала-Подільської (Хмельницька область), гості з Молдови – міста Єдинці, та учасники з Тернопільщини: Теребовлі, Шумська, Збаража та Борщова.

У турнірі взяли участь 69 спортсменів, які змагались у десяти вікових  групах. Два дні, поки тривав турнір, Теребовлянський спорткомплекс  «Колос» гомонів дитячими голосами, адже кожний учасник намагався виступити якнайкраще та показати свою фізичну та «технічну» підготовку.

Переможцями Всеукраїнського турніру з вільної боротьби, володарями золотих медалей, стали:

  1. Дмитришин Роман (м. Львів)
  2. Костюк Артем (м. Коломия)
  3. Антонюк Андрій (м.Скала-Подільська)
  4. Козак Олег (м. Коломия)
  5. Климишин Констянтин (м. Львів)
  6. Галайчук Валентин (м.Скала-Подільська)
  7. Каракуць Леон (м.Теребовля)
  8. Завінський Олександр (м. Теребовля)

9.Черніцький Дмитро (м.Теребовля)

10.Костецький Максим (м.Теребовля)

Переможцем в абсолютній першості Всеукраїнського турніру з вільної боротьби, присвяченого 50-річчю заснування вільної боротьби на Теребовлянщині, став Юрій Чорний з міста Теребовлі.

Переможці та призери усіх вікових груп отримали, завойовані у спортивних поєдинках, грамоти та медалі від Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

vilna-tereb-tern-14-12-2016-1

Від admin