Чимало громадян, особливо тих, хто мешкає у багатоповерхівках, воліють залишати своє майно на сходовій клітці, щоб не нести його в помешкання. Бажання простору і комфорту у власному помешканні нерідко обертається втратою особистих речей.

Залишені без нагляду дитячі візочки, санки, велосипеди, немов магніт, притягують крадіїв. Навіть якщо вам здається, що кодовий замок чи наявність домофона на вхідних дверях під’їзду надійно захищають ваше майно – ви помиляєтесь.

Крадієві нічого не вартує підібрати комбінацію цифр коду чи видати себе за сантехніка, щоб безперешкодно пройти в під’їзд. Зловмисник отримує вільний доступ до покинутих без нагляду речей мешканців. Тому робити так не слід, інакше залишитесь без своїх речей.

Ще залишили осторонь зловмисники ж майно 33-річної тернополянки. Потерпіла повідомила що в обідню пору з під’їзду багатоповерхівки викрали дитячі санки. Завдані збитки заявниця оцінила в 600 гривень.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Правоохоронці звертаються до мешканців краю, пам’ятати про заходи безпеки. Не забувайте, що залишені ті чи інші речі в легкодоступних місцях легка нажива для зловмисників.

У разі якщо ви стали жертвою крадіїв не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

Від admin