Мешканець столиці Дмитро Щебетюк приїде 18 грудня до Тернополя, щоб розповісти про свої мандрівки. Він  за 19 днів на інвалідному візку подолав автостопом дві країни – Україну та Білорусь. Сам мандрівник розповідає, що спершу планував автостопом поїхати Кам’янця-Подільського та Чернівців, а потім захопився.

Отож, о 18 годині в Коза Бар запрошують на зустріч із Дмитром. Він розповість  про те кому кому важче  подорожувати автостопом: людині на колясці чи на своїх двох. Контраст України та Білорусі: у людях, відчутті свободи, доступності простору. Автостоп: хто, кому, як і за що платить? Історії, історії і ще трошки історій людей і про людей. Як подорож робить тебе більш відкритим й розкутим.

Дмитро Щебетюк про власну травму:

«Як отримав травму? Це був лютий 2011 року. Ми з дівчиною пішли гуляти. Я ставив штатив із фотоапаратом, мав збігти вниз до неї. Штатив почав падати. Я його спіймав, але сам послизнувся, з’їхав вниз, головою вдарився об дерево. Пошкодив хребет, сильно пошкодив спинний мозок. Одразу зрозумів, що не відчуваю ноги, але спочатку думав, що то через те, що я надто сильно головою вдарився, мав сильний струс мозку. Потім була операція, потім ще одна операція, потім реабілітація».

2ed5c39a6e868870ec183c8cb5fd37ad

Від admin