Робочу поїздку на Тернопільщину Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів розпочав з огляду доріг. Його зустріли голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна і перший заступник голови ОДА Іван Крисак. Вони разом з начальником служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богданом Юликом показали Міністрові карту основних магістралей області на яких здійснюється ремонт. Зокрема, зосередили свою увагу на ремонті траси Н-02 Тернопіль – Львів, – інформує прес-служба ОДА. За словами Степана Кубіва, ремонт дороги Н-02 Тернопіль – Львів проводиться якісно та відповідально. Також він наголосив на важливості ремонту доріг і зазначив, що Уряд заклав до бюджету-2018 42,8 мільярдів гривень для того, щоб продовжити ремонтні роботи на дорогах України.

На капітальний ремонт дороги Н-02 Тернопіль – Львів, протяжністю 39 кілометрів, виділено 302 мільйони гривень. Також роботи проводилися за рахунок коштів, отриманих від впровадження митного експерименту.

Принагідно з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною він заїхав на місцеву заправку, щоб у знайомій компанії та атмосфері, адже Степан Кубів родом з Тернопільщини, випити кави та поспілкуватися з працівниками заправки та водіями. У них він також запитав, як вони оцінюють стан будівництва та ремонту доріг області загалом та траси Тернопіль-Львів зокрема, й проінформував, що Уряд в наступному році також продовжить стратегію капітального ремонту доріг країни. Значну суму коштів виділять і на дороги Тернопільщини.

Також Степан Кубів і Степан Барна пообідали разом з учнями у шкільній їдальні, завітавши у Ягільницьку загальноосвітню школу, де колись здобував знання голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Перший віце-прем’єр-міністр та очільник області поспілкувалися з колективом та пообідали разом з маленькими школярами у їдальні! Щоб заохотити малечу до споживання їжі, Степан Кубів запропонував дітям гру «Хто швидше».

До слова, такий візит був несподіваним для вчителів та учнів навчального закладу.

Від admin