Сім дорожньо-транспортних пригод 9 листопада трапилося на дорогах Тернопільської області. У них дві людини загинуло, а дев’ятеро отримало травми.

На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулися автомобілі Renault Master та «ГАЗ-53». Аварія трапилася неподалік села Дзвиняч Заліщицького району. За попередніми даними, водій іномарки виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою.

В результаті удару водій автомобіля «ГАЗ-53» від отриманих травм загинув на місці події. Кермувальника з іншого авто доправили в реанімаційне відділення. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма та закритий перелом лівого стегна.

45

Потрапили до лікарні і четверо пасажирів з вітчизняного автомобіля. У чоловіків переломи, травми, рвані рани та забої.

Потрапив у автопригоду того ж дня і мешканець села Мшанець Зборівського району, 1974 року народження. Чоловік, керуючи автомобілем FORD TAURUS, на автодорозі Тернопіль-Броди не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався в електроопору.

Потерпілого госпіталізували до реанімації. У нього медики констатували політравму, закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер, розрив селезінки та забій нирки. На жаль, врятувати життя чоловікові не вдалося. Він помер у лікарні.

На Гусятинщині в селі Яблунів ДТП з потерпілими. Водій автомобіля MAN, обганяючи інше авто, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Volkswagen Caddy під керуванням жителя Хмельниччини.

До лікарні потрапили водій та пасажир іномарки. У потерпілих забої та переломи.

Автопригоду з матеріальними збитками зареєстрували правоохоронці на Кременеччині. Водій автомобіля ВАЗ-2107 в’їхала в гужову підводу, яка рухалася узбіччям проїжджої частини. Тілесні ушкодження отримав фірман. Його оглянули медики, але не госпіталізовували.

Не розминулися у Кременці і Volkswagen Passat та ВАЗ-2105. За попередніми даними, причина ДТП – виїзд на смугу зустрічного руху. Водії отримали не значні ушкодження.

Усі факти по автопригодах внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Від admin