Одразу двоє жителів села Колодне Збаразького району повідомили про крадіжку. Злодії винесли з помешкання всю знайдену готівку та ювелірні вироби, тим самим завдали збитки на круглу суму.

У поліції повідомляють, що до злочину причетні троє смуглявих жінок не слов’янської зовнішності. Вони приїхали до села, ходили від хати до хати, під приводом купівлі постільної білизни.

— Не залишили осторонь і помешкання 32-річної жительки Тернопілля. Потрапили до помешкання підібравши ключ від вхідних дверей. Обнишпоривши будинок незнайомки знайшли сховок краянки. Як наслідок зникло 1000 гривень, 100 американських доларів та золоті вироби, — йдеться в повідомленні на сайті нацполіції Тернопільської області.

Ще одна жінка, яку обікрали незнайомки, каже, що залишила відчинений будинок, а сама поралась по господарству. Повернувшись до оселі виявила, відсутність 100 гривень, 50 євро та чималу кількість золотих виробів. Завдані збитки вона оцінила в 50 000 гривень.

Односельчани розповіли, що вони бачили, як незнайомки пересувались на автомобілі вітчизняного виробництва червоного кольору.

Від admin