87-річну жительку села Соколівка Лановецького району побили та пограбували. З’ясувалося, що свого кривдника вона знає. Чоловік тільки цієї весни вийшов з в’язниці, де відбував покарання за умисні майнові злочини, пише Місто.

— Оскільки більшість свідомого життя він провів за гратами, свого житла не надбав, відтак оселився в Соколівці в старенькій хаті, яка належала вже покійній матері. Чоловіка пожаліла літня сусідка. То гарячим нагодує, то попросить допомогти по господарству, а натомість дасть кілька гривень. За добро і чуйність бандит віддячив бабусі стусанами і грабежем, — кажуть у поліції.

Пенсіонерка розповіла, що того дня сусід приходив двічі. Вранці навідався, аби поснідати. Пообіді знов зайшов перекусити, а наївшись, залишився подрімати. Коли  прокинувся, налетів на господарку зі стусанами, вимагаючи гроші.

Немічна жертва спочатку віддала 3 тисячі гривень, але цього йому виявилося мало. Вочевидь, знав, що в сусідки є заощадження, тож бив її допоки вона не віддала всі гроші – майже дев’ять тисяч.

Крадені гроші чоловік витратив у Тернополі на відпочинок у сауні та новий одяг. Вже через добу після скоєння злочину його затримали.

Від admin