Майже не щодня працівники поліції реєструють звернення громадян, які потерпають від рук крадіїв. Незважаючи на те, що закінчилась літня пора на теренах області продовжують промишляти любителі чужих двоколісників.

Впродовж доби до поліції звернулось двоє мешканців Тернопільської області. Людей не врятувало ні сушильне приміщення, ні під’їзд, ні власне подвір’я.

Жителька села Кушлин залишила вітчизняний велосипед просто під відкритим небом, на території господарства. Допоки краянка поралась по господарству невідома особа встигла поцупити транспорт.

Ще один факт крадіжки задокументувати працівники Тернопільського відділу поліції. 37-річний місцевий мешканець зберігав велосипед в сушарні багатоповерхівки. Але це не врятувало чоловіка від рук крадіїв.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження відповідно до частини 1, 3 статті 185 ККУ.

Правоохоронці звертаються до жителів краю, зберігайте ваші велобайки в надійно захищених приміщеннях. Під’їзд – це місце, звідки крадіям найлегше винести цінну річ. Як показує досвід, всі двоколісники, залишені на сходовій клітці багатоповерхівок, безслідно зникають. Тернополяни так би мовити економлять час, аби не заносити свої велосипеди до помешкання, і втрачають їх.

Від admin