Багато молодих людей прагнуть сьогодні відкрити для себе можливості в сфері у якій навчаються. І у кожного є своє ідеальне бачення своєї майбутньої професії. Такі ідеї формують особистість, яка завжди готова йти до мети, розвиватись та досягати успіху. Кожного студента, який знайшов себе в IT, проект SDG HACKAHTHON (з англ. SDG – Sustainable Development Goal – Цілі Сталого Розвитку) запрошує вдосконалити свої навички у програмуванні та корисно провести час. Відбудеться 11-12 листопада 2017 року. Місце проведення – IT House (м. Тернопіль, вул. Степана Бандери, 42/2). Початок о 9 годині 30 хвилин.

Детальніше про проект SDG HACKAHTON розповіли його організатори.

«На цьому заході ми хочемо не просто показати можливості, а й розвинути молодь, дати можливість працювати в команді над реальним проектом. Окрім того ментори допомагатимуть командам досягнути результату і прокачати себе», – говорить віце-президент AIESEC в Тернополі Андрій Насипаний.

А про найголовнішу мету заходу повідомила президент AIESEC в Тернополі Ірина Батюк:« Особливо зараз у Тернополі все більшої популярності набирає сфера IT, тому AIESEC у Тернополі вирішили робити саме HACKAHTHON. Ми хочемо поєднати створення цікавих проектів для міста, разом із знайомством майбутніх програмістів з IT компаніями Тернополя. Саме представники цих компаній будуть суддями нашого заходу».

Лідер команди, яка організовує SDG HACKATHON для тернопільської молоді, – Юлія Федун ділиться своїми очікуваннями: « Тернопіль – студентське місто з прогресивною молоддю. В нас відбувається достатня кількість різноманітних культурно-масових заходів. А от для «технічних» студентів їх досить мало. SDG HACKATHON–це можливість для молодих програмістів спробувати себе в командному програмуванні, поспілкуватися з професійними менторами та розвинути себе».

Багато очікувань від цього проекту поставлено організаторами, оскільки від цього залежить прогрес IT сфери в Тернополі. Тому, кожен хто причетний до IT сфери повинен залучитись до проведення цього заходу. Це спричинить стрімкий ріст спеціалістів в галузі IT, адже це сфера, яка стрімко прогресує сьогодні.

HACKATHON  – це проект, що дає змогу студентам, а також всім охочим відчути дух ІТ-змагань, вдосконалити свої навички та цікаво провести час. Обов’язкова умова: володіння будь-якою мовою програмування.

Для того, щоб взяти участь, необхідно попередньо зареєструватись (індивідуальна або групова заявка (до 5 осіб). Всі учасники будуть сформовані в групи до 5 чоловік. Вік учасників: 16-25 років.

Формат змагань: командам відводиться 24 години на виконання завдань, опісля відбувається презентація та нагородження переможців.

Мета: надати можливість молоді віднайти та розвинути свій потенціал у сфері ІТ для здійснення позитивного впливу на суспільство; розробити платформи за допомогою комп’ютерних технологій, які допоможуть досягнути Цілей Сталого Розвитку.

Gроект SDG HACKAHTHON відбудеться 11-12 листопада 2017 року. Місце проведення – IT House (м. Тернопіль, вул. стеаана Бандери 42/2). Початок о 9 годині 30 хвилин.

За час змагань учасники зможуть познайомитися, отримати поради від досвідчених менторів, які працюють у сфері ІТ, а також поспілкуватись із представниками компаній – партнерів змагань – потенційними роботодавцями.

HACKATHON TE відкриє для Тебе нові можливості, а також Ти зможеш зробити світ кращим!

Контактний тел. організаторів: +380963984067

 

Від admin