У рамках робочої поїздки у Зборівський район голова Тернопільської ОДА Степан Барна побував у Зборівській державній українській гімназії ім. Р. Завадовича, де наразі за кошти державної субвенції здійснюється капітальний ремонт спортивного залу. Водночас очільник Тернопільщини передав гімназії ключі від шкільного автобуса, адже там навчаються діти з кількох навколишніх сіл, яким важко добиратися на навчання, – пише прес-служба ОДА.

avtobus-oda-3

«Дорогі друзі, хочу подякувати всім, зокрема, учительському колективу за нашу спільну роботу. Особливо, як голова обласної державної адміністрації, пишаюся тим, що завдяки нашим освітнім закладам, в тому числі і завдяки вашій гімназії, Тернопільська область – друга в Україні за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Це свідчить про те, що якість навчання в області – на належному рівні. І сьогодні спільними зусиллями Зборівської районної державної адміністрації і її голови Ігоря Яворського, міського голови Зборова Руслана Максиміва та обласної державної адміністрації ми маємо можливість зробити вам подарунок – шкільний автобус» – зазначив під час вітального слова голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

avtobus-oda-1

Принагідно, перебуваючи у гімназії, очільник Тернопільщини оглянув, як здійснюється ремонт спортзалу. На це з державного бюджету виділили 120 тисяч гривень, ще 30 тисяч виділили з місцевого бюджету. Побував Степан Барна й в уже відремонтованому підвальному приміщенні, яке планують облаштувати під кінотеатр.

avtobus-oda-2

У наступному 2018-ому році у гімназії заплановано реалізувати проект з капітального ремонту фасаду. На це з державного бюджету передбачено близько 140 тисяч гривень.

Від admin