В Тернопільській обласній державній адміністрації під головуванням очільника краю Степана Барни відбулася зустріч з головами райдержадміністрацій. На зібранні також були присутні заступники голови ОДА та керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, – інформує прес-служба ОДА. Під час наради обговорили основні позиції соціально-економічного розвитку територій. 

oda-narada-10-2017-4

Зокрема, зачепили питання фінансового забезпечення бюджетних закладів області та виконання окремих показників соціально-економічного розвитку районів. Про це доповідали директор департаменту фінансів ОДА Степан Скибиляк та директор департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Галина Воляник.

oda-narada-10-2017-3

Також начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Віктор Кузяк та начальник управління містобудування та архітектури ОДА Володимир Харченко поінформували про ситуацію щодо використання коштів Державного фонду регіонального розвитку.

oda-narada-10-2017-1

Обговорили під час наради й ситуацію в освіті та медицині. Особливу увагу звернули на стан реформування медичної галузі області.

oda-narada-10-2017-2

 

Від admin