10 жовтня у стінах Університету “Україна “відбулася творча зустріч та автограф-сесія з поетом, перекладачем і просто цікавою людиною Юрієм Матевощуком. Письменник поділився з гостями та студентами ВУЗу своїми поглядами, думками та презентував нову книгу “Морфи і морфій”.


Творчий вечір розпочався з того, що Юрій високим піднесенням продекламував з декілька своїх віршів з нової книги. Через поезію молодий чоловік виражає громадську позиціюта внутрішні переживанняї. Багато віршів написані з власного життєвого досвіду, а кожен рядок у них – це справжня буря емоцій. Як зазначає сам Матевощук: “Я пишу тоді, коли у мене душа кричить, прагнучи щось сказати .”
Після короткого ліричного відступу студентка спеціальності “Журналістика”, Ілона Ратушко, взяла у автора невелике інтерв’ю, з якого гості вечора дізналися про його перші кроки до успіху, ставлення до сучасної молоді і життя в Україні вцілому.
Юрій –це надзвичайно щира, позитивна та цікава особистість з якою було дуже приємно та весело поспілкуватись, почути його думки з приводу можливостей розвитку та досягнення успіху тут, в Укураїні, а не десь там у Польщі.
Він працює заради задоволення і порадив усім гостям та студентам просто кайфувати від того, що робиш, і тоді успіх обов’язково прийде.

22365226_404330709983311_3812343957291984883_n

 

Автор: Наталя Корпан, студентка Університету «Україна»

Від admin