Вже стало доброю традицією в Гусятині, що на Тернопільщині, вшановувати пам’ять славетного земляка Северина Наливайка легкоатлетичним пробігом, який відбувся уже у двадцять п’ятий раз та вже давно став традиційним, та відкритою першістю району з оздоровчого бігу.
У змаганнях прийняли участь 47 фізкультурників з населених пунктів району та гості з Бучача, Чорткова та Тернополя.


Чудова осіння погода дозволила показати учасникам хороші результати.
На дистанції 1000м. серед дівчат перемогла Наталія Жолобницька, а серед юнаків перемогу здобув Іван Музика – обидва переможці студенти Гусятинського коледжу Тернопільського Національного технічного університету імені Івана Пулюя. На дистанції 2000м. не було рівних Олегу Іваннику (коледж ім. І.Пулюя) та Лілії Карпишин (с.Яблунів).
Родзинкою пробігу стала дистанція 10000м., яка пролягла мальовничими доріжками Гусятинського лісопарку.

Серед чоловіків тріумфував Руслан Даньків (м.Тернопіль), а переможницею серед жінок стала Олена Калугіна (с.Ст.Нижбірок).
У віковій групі 40-49р. переміг Ігор Заремба (м.Тернопіль), 50-59р.– Мирослав Домбрович (м.Тернопіль), 60-69р. – ВасильСидорчук (м.Тернопіль) – усі вони подолали нелегку дистанцію у десять тисяч метрів.
Переможці нагороджені грамотами, медалями Гусятинської селищної ради та цінними подарунками ГРКП «ФСТ «Колос – спорт для всіх».
Організатори та головний суддя пробігу Рога Василь дякують усім, хто матеріально підтримав цей чудовий спортивний захід.

Изображение 081

Від admin