26 вересня о 13.00 у Тернопільському прес-клубі «Видавництво Анетти Антоненко» запрезентує Тернопільський регіональний етап Всеукраїнської акції «Озвучимо книжки для незрячих». Видавництво  запрошує небайдужих тернополян та медійні організації приєднатися до телекомпаній, радіостанцій, творчих колективів, а також до українців, що погодилися стати «голосом» улюбленої книжки. Про проект та його особливості розповість гість прес-клубу, один з авторів видавництва, львівський журналіст та телеведучий Остап Дроздов.

Створені аудіоверсії творів найвідоміших сучасних вітчизняних і зарубіжних авторів  поповнять фонди 68 спецбібліотек для сліпих, що діють в Україні.

До акції вже приєдналися телекомпанії і радіостанції, творчі колективи й містяни з Києва, Сєвєродонецька, Вінниці, Луцька, Чернігова, Хмельницького. Завдяки підтримці партнерів-волонтерів озвучено 6 книжок відомих авторів. Озвучення ще двох триває. До кінця цього року планується охопити усі регіони. Серед письменників, що мають зазвучати у аудіокнижках: Любко Дереш, Остап Дроздов, Євгения Кононенко, Исабель Альєнде, Эрік-Эммануель Шмітт, Кларисе Ліспектор, Ясміна Реза та інші.

На сайті видавництва https://anetta-publishers.com/  можна обрати будь-яку книжку, яка одразу буде надіслана для озвучування. Читання – це одна з небагатьох радощів життя, яку ми з вами можемо зробити доступніше для незрячих українців.

Від admin