Якщо у ваших планах на найближчі 3 місяці були теплі посиденьки вдома, то відкласти це доведеться на пізніше. Цьогоріч концертний сезон у файному місті Тернополі розпочався з гумористичного концерту “Ліги Сміху”. 

Неймовірно щедрим виявився місяць жовтень. У планах аж 8 грандіозних концертів!  Навіть найвибагливіші поціновувачі музики знайдуть для себе те, що їм найбільше імпонує. Заплановані культурні заходи щодня оновлюються на сайті. Крім цього придбати квитки на будь який концерт можна онлайн на сайті MoeMisto .

 

1. Лісапетний батальйон.

Коли:1 жовтня

Важка артилерія українського гумору нанесе потужний удар суцільного позитиву. Справжні зірки з народу, переможці телевізійного проекту “Україна має талант”. Буде дві години сміхотерапії, нові пісні та улюблені хіти.

2Бумбокс

Коли: 7 жовтня

Не пропустіть яскравий і феєричний концерт Бумбокс у Тернополі, який подарує вам бурю приємних емоцій.

3.Сергій Бабкін

Коли: 8 жовтня

10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, участь в проекті “Брюссель” тренерське крісло в найрейтинговішому вокальному шоу “Голос країни” і, як закономірний і заслужений підсумок довгої кропіткої роботи – тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів.

4.Курган і Агрегат

Коли:8 жовтня

Трішки нестандартний гурт. Їхній стиль – селянський реп. Хлопці виконують пісні, власного авторства. Аудиторія – молодь. Вільне виконання, гурт без комплексів, а тому пісні без цензури.

5. Олександр Пономарьов

Коли: 14 жовтня

Нові пісні та уже відомі хіти привезе у Тернополі Олександр Пономарьов. Концерт під акомпанемент симфонічного оркестру обіцяє бути грандіозним.

6. Brutto

Коли:14 жовтня

Зухвалий, гострий, актуальний панк, який своїм звучанням надихає до життя та нових звершень кожну людину, яка хоча б раз почує його наживо. Виступ гурту – це завжди більше, ніж просто концерт.

7. Василь Попадюк

Коли: 18 жовтня

Вже наприкінці жовтня на тернополян чекає концерт відомого українського скрипаля, якого називають «українським Паганіні» та засновника гурту PapaDuke – Василя Попадюка.

8. Павло Табаков

Коли: 27 жовтня

Родзинкою концертів Табакова «Любов Жива» є акустичний блок. Пісні співака, а також прем’єри будуть виконані акустично – під рояль, під гітару, з використанням перкусії.

9.Арсен Мірзоян

Коли: 3 листопада

Неперевершений концерт Арсена Мірзояна У Тернополі відбудеться на початку листопада. Харизматичний Арсен презентує душевні пориви тернопільській публіці.

10. Віктор Павлік

Коли: 10 листопада

Закриє концертну осінь концерт українського співака та нашого земляка – Віктора Павліка.

А на який концерт ви хотіли б потрапити?

https://moemisto.ua/te/blog/top-15-kontsertiv-oseni-u-ternopoli-52.html

Від admin